outstanding-images-about-luxury-homes-holidays-house-pictures-efbfaddbcbc-pics-home-for-sale-interior-gallery-exterior-houseboat-photos.jpg
0721.302.444
office@casedeosebite.ro
Meniu

Despre noi

 

C&I MegaConstruct realizeaza constructii dupa proiectul clientului sau conform proiectului propus de specialistii nostri. Realizam orice tip de constructie rezidentiala, cu materiale de cea mai buna calitate, potrivit dorintelor si bugetului fiecarui client in parte. Echipa noastra cuprinde ingineri, diriginti de santier, fierari-betonisti, zidari, dulgheri, electricieni, instalatori, specialisti care pot preda o casa La Cheie in doar cateva luni.

 

Ne ingrijim de fiecare etapa a lucrarii contractate si monitorizam totul cu atentie, in toate fazele de constructie. Dirgintele de santier si RTE supervizeaza fiecare etapa individuala a executarii constructiei si comunica indeaproape cu beneficiarul pentru a putea face la timp modificarile solicitate. C&I MegaConstruct isi ia angajamentul de a respecta legislatia romaneasca in domeniu. Lucram atat dupa proiectul elaborat de specialistii nostri, cat si dupa proiectul aprobat al clientului.

 

Nu facem rabat la calitate si depunem constant eforturi pentru a gasi cel mai bun raport calitate-pret in favoarea clientilor care ne incredinteaza proiectele lor. Putem construi Case La Rosu ,Case La Cheie si Blocuri folosind finisaje de top. Cateva exemple de materiale folosite de noi sunt:

 

Tamplarie PVC Veka 5 camere.
Izolație exterioara cu polistiren expandat de 10 cm Caparol Dalmatina.
Tigla metalica Wetterbest.

Țiglă Ceramica Gerard.

Uși interioare BellaCasa.

Gresie și faianță Deltastudio.
Centrala termica Bosch.
Obiecte sanitare Romstal.
Vopsea lavabila de interior Caparol.
Tencuiala decorativa de exterior Caparol.
Parchet triplustratificat de 14 mm. 
Pervaz exterior și interior din granit.
Ușa de exterior premium Kulttur.
Izolația podului, facuta cu spuma poliuretanica.