0721 302 444
office@casedeosebite.ro
Meniu

A1 Casa Compozitor


   Costruim Casa P+1E cu piscina

  S.Construita: 126 mp, S.Desfasurata: 226 mp.

1.  "La Rosu": 50.000 euro (Manopera, Materiale, Proiect, Avize, Diriginte de santier).

 

2.  "La Cheie": 113.000 euro (Manopera, Materiale, Proiect, Avize, Autorizatie, Bransamente, Finisaje, Diriginte de santier).

 

Acest model de casa este gandit pentru o familie de cca. 4 persoane si este din categoria Proiecte Case cu Etaj. Pentru prezentare, tema aleasa este muzica. Ea "sparge" ziduri, transmite mesaje si incanta simturile. Conceptul de melodie este prezent in:

- compozitia casei: strofele (spatiile interioare) sun dispuse de-o parte si de alta a unui perete (portativ), iar la acestea se adauga accentele (bazinul de apa, terasele sau rezolvarile locale mai speciale),

- in amenajari: pianul din living "sparge" peretele si "foloseste" o bucata din el drept banca pentru pianist,

- in functiune: livingul poate fi si o mini sala de concert, dotat cu: scena, reflectoare si canapele pentru public (familie, prieteni si nu numai).

Acest model de casa este adaptat si pentru o familie sau locuitor care nu are tangente cu muzica. Casa este dotata cu toate spatiile necesare pentru o familie si poate gazdui petreceri generand in timp  amintiri placute. In dreapta livingului poate fi prevazut un garaj daca terenul este mai lat, iar dupa preferinte, bazinul poate fi inlocuit cu o gradina sau poate fi gandit ca piscina de inot.