0721 302 444
office@casedeosebite.ro
Meniu

12. Casa P+E+2R


    Construim Casa P+E+2R

    S.Construita:150.12 mp, S.Desfasurata:350 mp.

1.  "La Rosu": 77.000 euro (Manopera, Materiale, Proiect, Avize, Diriginte de santier).

 

2.  "La Cheie": 175.000 euro (Manopera, Materiale, Proiect, Avize, Autorizatie, Bransamente, Finisaje, Diriginte de santier).

 

Locuinta cu regim de inaltime P+1E+2R cu suprafata construita de 150.12 mp si suprafata desfasurata de 350 mp, izolata pe lot, si cu acoperire in terasa. Constructia are o arhitectura minimalista cu nuante de culori ce pun in valoare jocul de volume creat. Placajul de lemn se imbina in mod armonios cu vopsitorii de culoare crem si alb folosite pentru finisarea peretilor exteriori, dar si cu suprafetele puternic vitrate si elementele din sticla, lemn si metal. Curtea este amenajata modern, punctul de interes fiind crearea unui spatiu de relaxare, o terasa cu piscina, partial acoperita prin iesirea in consola a etajului 1. Structura cladirii este din beton armat, cu deschideri caracteristice unui astfel de sistem, intre elementele structurale.
Cladirea beneficieaza de terase generoase ce deservesc principalele functiuni ale cladirii, acoperite partial cu elemente din beton, parte din cladire, sau cu pergole din lemn.
Parapetii din material transparent pot fi din plexiglass sau din sticla clara, securizata, iar mana curenta din inox sau din aluminiu. Constructia are o arhitectura moderana ce se preteaza atat in zone urbane aglomerate cat si in zone cu suprafete intinse de verdeata.